Trencanous de butxaca

Accueil Activités

L'espectacle

Torna un clàssic de Nadal: Trencanous de Butxaca, el tradicional conte en forma d’espectacle de dansa per a tota la família.

S’obre el teló i ens traslladem a la sala dels Stahlbaum la nit de Nadal. La Clara, el seu germanet Fritz i la resta de la família i amics estan en plena celebració quan arriba el misteriós padrí, Herr Drosselmeyer amb un sac de regals.

A la Clara li encanta el trencanous amb forma de soldat uniformat que li han regalat, però el seu germà li el trenca en un arravatament de gelosia. Tothom dorm quan de cop i volta la Clara es desperta i veu que el trencanous ha pres vida... Un arbre de Nadal gegant, ratolins, un príncep, el regne dels dolços, la fada de Sucre... han estat un somni? Vine a descobrir-ho!

La companyia
La cia. Anna Arboix ha conservat les coreografies principals d’aquest clàssic, afegint una actriu com a personatge que explica cada escena per facilitar que tothom pugui seguir l’argument, amb un cuidat vestuari de dansa clàssica i fragments musicals d’El Trencanous de Txaikovski.

Vine a gaudir en família d'aquest màgic espectacle de Nadal.

Programació

Diumenge 18 de desembre de 2016 de 12:30 a 13:30 hores a l'Espai de Teatre

Preus

L'espectacle està inclòs amb l'entrada al Poble Espanyol