El Poble Espanyol és un lloc únic per esdeveniments a Barcelona

Els espais oferts poden acollir tant actes de petit format com grans esdeveniments de fins a 7.700 persones: reunions, exposicions, presentacions, banquets, festes, conferències... El Poble ofereix facilitats per adaptar cada esdeveniment a la seva temàtica i no es treballa en exclusivitat amb cap proveïdor.

Contacta'ns

 

93 508 63 09

93 508 63 27

Escriu-nos!


Espais

placa-major-del-poble-espanyol

Plaça Major

L’espai més emblemàtic i gran del recinte s’adapta a qualsevol tipus d’esdeveniment i activitat, de dia o de nit. Rèplica de la plaça castellana de Riaza, a Segovia, és idònia per a grans festes, revetlles, concerts, banquets, rodatges. És un dels espais a l’aire lliure més excepcionals de Barcelona, però també es pot cobrir, si és necessari.

Plaça Major >
Poble-Espanyol_Barcelona_ajuntament_pano

Ajuntament de Valderrobres

Sens dubte un dels espais més sorprenents del Poble Espanyol i el més majestuós i solemne. Està integrat per la Sala Noble, reproducció de la del Palau de la Generalitat Valenciana, i pels porxos renaixentistes, rèplica dels de l’Ajuntament de Valderrobres (Aragó). La sala és perfecta per a recepcions, banquets, reunions, filmacions o presentacions.

Ajuntament de Valderrobres >
monestir

Monestir de Sant Miquel

Mostra de l’arquitectura monàstica romànica, està format per la conjunció d’elements de diversos monestirs catalans i envoltat de jardins amb impressionants vistes sobre Barcelona. Disposa de capella, claustre, sala per a banquets o reunions, un jardí escultòric i una entrada independent que permet la màxima exclusivitat i privacitat.

Monestir de Sant Miquel >
carpa-del-poble-espanyol

La carpa i la zona pícnic

Àmplia, diàfana i polivalent, la Carpa exerceix amb solvència diverses funcions: sala de banquets, de conferències, plató de cinema o televisió, passarel·la de moda...

La carpa i la zona pícnic >
tot-recinte-poble-espanyol

Tot recinte

El Poble Espanyol inclou una gran diversitat d’espais. Així doncs… per què no plantejar un esdeveniment que els faci servir tots? Llogar tot el recinte en exclusiva permet desenvolupar-hi esdeveniments corporatius de gran afluència i oferir una activitat diferent que segur que sorprendrà.

Tot recinte >
espai-de-teatre-poble-espanyol

Espai de teatre

Dins el Poble Espanyol hi ha un teatre que pot acollir espectacles, és clar, però que també pot fer d’auditori per a presentacions de productes o càstings, entre d’altres. L’espai compta amb un ampli escenari, pantalla de gran format i sistema d’àudio.

Espai de teatre >
Poble-Espanyol_Barcelona_Guinovart_pano

Espai Guinovart

Sorprenent i polivalent. Així és l’Espai Guinovart, un edifici circular presidit per una escultura gegant del reconegut artista Josep Guinovart. Format per diverses plantes i amb llum natural que entra des d’una gran claraboia, es tracta d’un espai fantàstic per a aperitius, còctels i exposicions.

Espai Guinovart >
cookiteca-poble-espanyol

Sala Cookiteca

Un dels edificis que dóna a la Plaça Major del recinte acull aquesta àmplia sala idònia per a reunions, conferències i altres propostes de tipus professional. Una de les seves particularitats és que està ubicada dins l’espai de la Cookiteca, cosa que permet combinar fàcilment l’esdeveniment previst amb una original i divertida activitat de tipus culinari.

Sala Cookiteca >
Poble-Espanyol_Barcelona_jardi-escultures_pano

Baluard i Jardí Escultòric

Ben a prop del Monestir de Sant Miquel s’hi troben aquests dos espais en els quals natura i art es fonen harmònicament gràcies a la presència de diverses escultures d’artistes espanyols del segle XX. Tant des de la Plaça del Baluard com des del Jardí escultòric es gaudeix d’unes espectaculars vistes de Barcelona.

Baluard i Jardí Escultòric >
hivernacle

Hivernacle

Reinventem la Plaça Major amb una estructura temporal de més de 1350m2, totalment diàfana i amb més de 5m d'alçada. Un gran pavelló transparent que permetrà celebrar esdeveniments de gran format: reunions, banquets, còctels, llançaments de producte, etc.

Hivernacle >

Serveis

Al Poble Espanyol no tenim exclusivitat amb cap proveïdor