Disposem d’espais on podreu desenvolupar de manera còmoda i controlada les activitats que tingueu previstes, ja siguin culturals, gastronòmiques, esportives o lúdiques.

Oferim els espais, privatitzats o no, a preus competitius i us donem la possibilitat de completar la jornada amb altres propostes (dinar o sopar abans o després, reunions, etc.). No tenim exclusivitat amb cap proveïdor.

Contacta'ns

 

93 508 63 09

93 508 63 27

Escriu-nos!


Espais

placa-major-del-poble-espanyol

Plaça Major

L’espai més emblemàtic i gran del recinte s’adapta a qualsevol tipus d’esdeveniment i activitat, de dia o de nit. Rèplica de la plaça castellana de Riaza, a Segovia, és idònia per a grans festes, revetlles, concerts, banquets, rodatges. És un dels espais a l’aire lliure més excepcionals de Barcelona, però també es pot cobrir, si és necessari.

Plaça Major >
Poble-Espanyol_Barcelona_ajuntament_pano

Ajuntament de Valderrobres

Sens dubte un dels espais més sorprenents del Poble Espanyol i el més majestuós i solemne. Està integrat per la Sala Noble, reproducció de la del Palau de la Generalitat Valenciana, i pels porxos renaixentistes, rèplica dels de l’Ajuntament de Valderrobres (Aragó). La sala és perfecta per a recepcions, banquets, reunions, filmacions o presentacions.

Ajuntament de Valderrobres >
carpa-del-poble-espanyol

La carpa i la zona pícnic

Àmplia, diàfana i polivalent, la Carpa exerceix amb solvència diverses funcions: sala de banquets, de conferències, plató de cinema o televisió, passarel·la de moda...

La carpa i la zona pícnic >
monestir

Monestir de Sant Miquel

Superfície: 743,50 m2

Monestir de Sant Miquel >
Poble-Espanyol_Barcelona_jardi-escultures_pano

Baluard i Jardí Escultòric

Mostra de l’arquitectura monàstica romànica, està format per la conjunció d’elements de diversos monestirs catalans i envoltat de jardins amb impressionants vistes sobre Barcelona. Disposa de capella, claustre, sala per a banquets o reunions, un jardí escultòric i una entrada independent que permet la màxima exclusivitat i privacitat.

Baluard i Jardí Escultòric >
Poble-Espanyol_Barcelona_Guinovart_pano

Espai Guinovart

Sorprenent i polivalent. Així és l’Espai Guinovart, un edifici circular presidit per una escultura gegant del reconegut artista Josep Guinovart. Format per diverses plantes i amb llum natural que entra des d’una gran claraboia, es tracta d’un espai fantàstic per a aperitius, còctels i exposicions.

Espai Guinovart >
cookiteca-poble-espanyol

Sala Cookiteca

Un dels edificis que dóna a la Plaça Major del recinte acull aquesta àmplia sala idònia per a reunions, conferències i altres propostes de tipus professional. Una de les seves particularitats és que està ubicada dins l’espai de la Cookiteca, cosa que permet combinar fàcilment l’esdeveniment previst amb una original i divertida activitat de tipus culinari.

Sala Cookiteca >

Serveis

Al Poble Espanyol no tenim exclusivitat amb cap proveïdor